• Yenilendi
Yüksek Verimli Delik Testere Matkap Ucu, Delik Testere Seti, Tuğla Beton Duvar Binası Endüstriyel için Metal Klima Açıklıkları

Yüksek Verimli Delik Testere Matkap Ucu, Delik Testere Seti, Tuğla Beton Duvar Binası Endüstriyel için Metal Klima Açıklıkları

Buyers rating:
₺ 0.00

Malların miktarı

Yüksek frekanslı kaynak teknolojisi, kaynak açıklıkları çok güçlüdür, kaynak ağzının içinde ve dışında pürüzsüzdür.Yüksek kaliteli metal malzemeden yapılmış ve karbür uçlu, yüksek sertlik, güçlü ve dayanıklı. 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli.Alaşım bıçak kombinasyonlarını yuvarlar, her bıçak iş yükünün bir kısmını taşır, kenardan kopmaya eğilimli değildir.Tuğla, beton duvar, klima açıklıkları için uygundur. 1. Yüksek kaliteli metal malzemeden yapılmış ve karbür uçlu, yüksek sertlik, güçlü ve dayanıklı.2. Alaşım bıçak kombinasyonlarını yuvarlar, her bıçak iş yükünün bir kısmını taşır, kenardan kopmaya eğilimli değildir.3. Yüksek frekanslı kaynak teknolojisi, kaynak açıklıkları çok güçlüdür, kaynak ağzının içinde ve dışında pürüzsüzdür.4. Tuğla, beton duvar, klima açıklıkları için uygundur.5. 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli.

Anahtar Özellikler

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hole Saw Drill Bit Set
Material:
Metal
Color:
Silver
Carbide Tip Hole Saw:
30/40/50mm
Long Shaft:
Approx. 350mm / 13.8in
Suitable for:
Brick wall, concrete walls, air conditioning openings
Package List:
3 x Carbide Tip Hole Saw :
1 x Long Shaft :
1 x Drill Bit :
1 x Wrench :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Benzer ürünler kategorisinde

Greenlee-Karbür Cttr, Hızlı Chge, 6Pc, Delik Açma (660)
  • Yenilendi
Ziyaretçi Değerlendirmesi:

Greenlee-Karbür Cttr, Hızlı Chge, 6Pc, Delik Açma (660)

Flanş durdurma aşırı delmeyi önler.3 / 4inç'in üzerindeki tüm ebatlardaki ejektör Yayı, sümüklü böceğin çıkarılmasını kolaylaştırır.Minimum chuck boyutu 3 / 8 inç (9.

₺ 0.00