• Yenilendi
Cora Pet Köpek Tekerlekli Sandalye Ayarlanabilir 2 Tekerlekli Alüminyum Alaşımlı Tekerlekli Sandalye Arka Bacak Rehabilitasyon

Cora Pet Köpek Tekerlekli Sandalye Ayarlanabilir 2 Tekerlekli Alüminyum Alaşımlı Tekerlekli Sandalye Arka Bacak Rehabilitasyon

Buyers rating:
₺ 0.00

Malların miktarı

★Engelli Evcil Hayvanlar için Tasarlandı : Evcil hayvan tekerlekli sandalyemiz, arka bacak yaralanmaları olan evcil hayvanların veya engelli evcil hayvanların yürümesine, koşmasına ve oynamasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır healthy.It sevgili evcil hayvanınızın düzgün yürümemesinin acısını hafifletebilir. ★Ayarlanabilir Tasarım : Evcil hayvan tekerlekli sandalyesinin yüksekliği ve uzunluğu ayarlanabilir, evcil hayvanınıza sınırlar içinde uyabilir. ★Hafif ve Konfor : Köpek tekerlekli sandalye dayanıklı, hafif alüminyum çerçeve, anti-aşınma, anti-kirli, pas kolay değil ve kullanımı dayanıklı. ★Kolay Sökme ve Montaj : talimatları ve kurulum araçları ile kolayca kendiniz yükleyebilirsiniz böylece.Sağlam metal çerçeve, yastıklı destek yüzeyi ve yan koruma. ★Arka Bacak Rehabilitasyonu : Köpeğin sağlıklı kalmak için her gün egzersize ihtiyacı vardır, özellikle işlemlerden sonra : dolaşım sistemini harekete geçirir ve destekler healing.By köpek tekerlekli sandalyesiyle yürürken, köpeğinizin ön vücudu eskisinden daha güçlü bir şekilde gelişecektir.Evcil Hayvanlar, özellikle köpekler, egzersiz bir çok ihtiyacımız var, ama devre dışı olduğunda, yalnız hissederler hangi rolleri oynamak için mümkün olmayacaktır.Bu onların tedavisi için iyi değil.şartname : Durum : %100 % yeni Proje Tipi : Pet Tekerlekli Sandalye Malzeme : Havacılık Alüminyum ♦ Özellikleri : ♦ İki tekerlekli tekerlekli sandalyeler sadece arka ayakları engelli evcil hayvanlar için kullanılır.Arka bacaklarını kaldırabilirsin.Ön ayaklarınızla yürüyebiliyorsanız tekerlekli sandalyemiz onların yürümesine yardımcı olacaktır. Tekerlekli sandalyemiz, en iyi konforu ve hareketliliği sağlayabilen dayanıklı, hafif bir alüminyum çerçeveye ve ayarlanabilir emniyet kemerine sahiptir. wheelchair Evcil hayvan tekerlekli sandalyesinin yüksekliğini, genişliğini ve uzunluğunu ayarlayabilir ve evcil hayvanınıza belirli bir aralıkta uyum sağlayabilirsiniz. Carry Taşıması ve saklanması kolaydır.not : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 0~1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz. 2. Monitörün kalibrasyonu tutarsızdır ve fotoğrafta gösterilen öğelerin rengi gerçek üründen biraz farklı olabilir.Gerçek bir bakın lütfen. 3. Evcil hayvanın ağırlığını, yüksekliğini ve genişliğini ölçerek uygun boyutu elde edebilirsiniz.

Anahtar Özellikler

Condition:
100% brand new
Project Type:
Pet Wheelchair
Material:
Aviation Aluminum
✪Features:
①Two-wheeled wheelchairs are only used for pets with hind legs disabilities. You can raise your hind legs. If you can walk with your forelimbs, our wheelchair will help them walk. :
②Our wheelchair has a durable, lightweight aluminum frame and adjustable safety belt, which can provide the best comfort and mobility. :
④ You can adjust the height, width and length of the pet wheelchair, and it can adapt to your pet within a certain range. :
⑤ Easy to carry and store. :
note:
1. Due to manual measurement, please allow 0~1 inch error. Thank you for your understanding. :
2. The calibration of the monitor is inconsistent, and the color of the items shown in the photo may be slightly different from the actual product. Please refer to the real one. :
3. You can obtain the proper size by measuring the weight, height and width of the pet. :

Benzer ürünler kategorisinde