• Yenilendi
Akıllı Telefonlar için Kablosuz Kamera Deklanşör Uzaktan Kumandası-iOS/Android ile Uyumlu (Pembe + Yeşil + Beyaz + Siyah)

Akıllı Telefonlar için Kablosuz Kamera Deklanşör Uzaktan Kumandası-iOS/Android ile Uyumlu (Pembe + Yeşil + Beyaz + Siyah)

Buyers rating:
₺ 23.98

Malların miktarı

【Selfie Çekmek Kolay】Bu uzaktan kumanda, eller serbest selfie çekmeyi heyecan verici hale getirir!İnstagram, Facebook veya You Tube'da bu deklanşörün yardımıyla harika fotoğraflar ve videolar yayınlayın. 【KOLAY EŞLEŞTİRME / KULLANIM】Uzaktan kumanda i Phone ve diğer cihazlarla uyumludur. Android.It sertifikalı Kablosuz Teknolojiyi kullanarak i OS (6.0 ve üstü) veya Android (4.2.2 ve üstü) telefon / tabletinizle kusursuz çalışır. 【KABLOSUZ KONTROL】 Uzaktan kumandadaki düğmeye basarak, 30 feet (10m) mesafeden bile harika fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz.Özçekimler için mükemmel i Pad 2, 3, 4, Mini, Mini 2, Hava; ve diğer cihazlar. 【TAŞIMAK İÇİN UYGUN】 Uzaktan kumandanın saklanması kolaydır.Sadece cebine sok ve üzerinde tut. keychain.It bir düğmeye basarak serbest bırakılabilen çıkarılabilir bir halkaya sahip bir boyun askısı/kordon ile birlikte gelir. button.It kullanım sırasında hızlı erişim için ayarlanabilir bir bilek kayışı ile birlikte gelir.Kamera Deklanşör Uzaktan Kumanda Şartname : Frekans : 2.4 GHz – 2.4835 GHz Max Aralığı : 30ft (10 m) Pil Ömrü : Yaklaşık. 10x / gün Değişim pilini kullanarak 6 ay : Standart düğme pil CR2032. Komşu mağazalarınızdan satın alabilirsiniz Boyutlar : 48mm x 30mm x 10mm Sıcak ipuçları : Uzaktan kumandayla video kaydetmek için, Tüm i Phone ve çoğu android telefonla uyumlu, yalnızca yerel kamera uygulamasını video moduna geçirin, kaydı başlatmak için düğmeye tıklayın, kaydı bitirmek için tekrar tıklayın.Video moduna geçemediğiniz Android Telefonlar için lütfen kamera ayarına gidin ve "Ses tuşları işlevi" ni "Video kaydet" olarak ayarlayın, böylece uzaktan kumandadaki diğer düğmeyle video çekebilirsiniz.Sony Xperia S, HTC One ve X + kullanıcıları için uzaktan kumandayı kullanmak için “Camera 360” uygulamasını indirmeniz yeterlidir.Bu deklanşör, telefonunuzu ve tabletinizi tutmak zorunda kalmadan fotoğraf ve video çekmek için mükemmel bir çözümdür.Çoğu cihaz için uygulama indirmeye gerek yoktur.Otomatik olarak mavi diş fonksiyonu olan telefon ya da tablet ile eşleştirmek olacak.Yaygın Uyumlu Mavi diş üzerinden Bağlı, android 4.2.2 IŞLETIM SISTEMI ile uyumlu ve yukarı / apple ıOS 6.0 ve yukarı, seçeneği kullanmak için dahili app veya google kamera 360 app.Hemen hemen tüm akıllı telefonlar ile çalışır.Cep Boyutu ve Bilek Kayışı Sadece 1,97 x 1,18 inç boyutundadır ve bir paket sakızdan daha küçüktür, cebinize kolayca sığabilir ve her yere götürebilirsiniz.Ve ayarlanabilir bilek kayışı, anahtarlığınıza takmak için mükemmel bir aksesuardır, böylece telefonunuzla hiçbir çekimi kaçırmazsınız.Paket Dahil : 4x Kablosuz Uzaktan Kumanda (Pil Dahil).

Anahtar Özellikler

Frequency:
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Max Range:
30ft (10m)
Battery Life:
Approx. 6 months using 10x/day
Exchange battery :
Standard button cell battery CR2032. You could buy it from your neighbour shops
Dimensions:
48mm x 30mm x 10mm

Benzer ürünler kategorisinde