• Yenilendi
İnanılmaz Tek Kullanımlık SF Tulum 66 Uzunluğunda. Elastik Bilekler, Fermuarlı Beyaz Lamine PP 60 gsm Tam Vücut Koruyucu Elbise.

İnanılmaz Tek Kullanımlık SF Tulum 66 Uzunluğunda. Elastik Bilekler, Fermuarlı Beyaz Lamine PP 60 gsm Tam Vücut Koruyucu Elbise.

Buyers rating:
₺ 21.16

Malların miktarı

Mikro Gözenekli Film Tulumlu Polipropilen 60 gsm.BEYAZ SF TULUM özelliği fermuarlı ön, standart kesim, gömme kollar, açık ayak bilekleri, elatic wrists.No cepler.Tırtıklı dikişler.Mükemmel nefes alabilirlik.Dokunmamış hafif malzeme.Büyük boy, 66 " Uzunluğunda.Gereksinimleri karşılayın ve birçok uygulamada mükemmel yeterli koruma sağlayacaktır.Miktar : paket başına 1 adet.ÜSTÜN KALİTE : Bu beyaz tek kullanımlık giysiler, yumuşak ve rahat kalırken yüksek gerilme mukavemeti sunan nefes alabilen, kumaş benzeri SF kumaştan yapılmıştır.Malzeme düşük tüy bırakmaz ve yırtılmalara ve delinmelere karşı dayanıklıdır.GÜVENİLİR KORUMA : Mikro gözenekli film tam gövdeli bu polipropilen 60 gsm, konfordan ödün vermeden veya hareketi kısıtlamadan birçok kuru partikül ve su bazlı sıvıya karşı koruma sağlar.Su geçirmez poli malzeme giysileri kir, yağ ve kuru partiküllere karşı koruma sağlar.Erkekler ve kadınlar için dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı.DÜŞÜK MALİYETLİ : Hafif PPE tulumlarımız etkili ve ekonomik koruma sağlar.Bu ekonomik fiyatlı yırtılmaya karşı dayanıklı iş kıyafetleri hafiftir ve daha iyi nefes alabilirlik ve daha fazla konfor sunar. money.No cepler maliyeti düşük tutmaya yardımcı olur.ÇOKLU UYGULAMA : Bu unisex tek kullanımlık PPE giysileri, endüstriyel, elektronik ortamlarda, tarımda, fiberglas işlemede, ekipman bakımında kullanım için ideal olarak uygun olabilir.Üretim, kalıp iyileştirme, temizlik, inşaat, boyama gibi faaliyetler için idealdir.Boyutu : Büyük / 1 Paket / Renk : Beyaz.

Anahtar Özellikler

Benzer ürünler kategorisinde