• Yenilendi
Hava Yastıkları için Koruyucu Kapak, Anahtarlık Anti-Kayıp Tasarımlı Hafif Yumuşak Koruyucu Cilt Kapağı Aksesuarları (Beyaz)

Hava Yastıkları için Koruyucu Kapak, Anahtarlık Anti-Kayıp Tasarımlı Hafif Yumuşak Koruyucu Cilt Kapağı Aksesuarları (Beyaz)

Buyers rating:
₺ 23.98

Malların miktarı

1.[Uyumluluk] : Özellikle Apple Air Tag 2021 ile uyumlu olarak tasarlanan ve Kesilen Air Tags kılıfı mükemmel bir uyum sağladı.hayatınızı daha renkli hale getirmek için Apple Air Tag anahtarlık ile uyumludur. 2.[Darbeye Dayanıklı Silikon Malzeme] : Air Tag kapak tamponu hassas airtag'ınızla uyumludur.Airtag anahtar halkası, Hava Etiketlerinizi tamamen korumak için çarptığında veya düştüğünde daha güçlü bir tampon sağlayabilen su geçirmez silikon malzemeden yapılmıştır. 3.[Anahtarlık Tasarımı ile anti-kayıp] : Bu Hava Etiketi kılıfı, hava etiketlerini her yere kolayca asabilmeniz için sunulan şık bir metal karabina ile birlikte gelir, hava etiketi yaka tutucusunu bir köpek /kedi evcil hayvan tasmasına, araba anahtarlığınıza, çantanıza, Çocuğunuzun okul çantasına, çantanıza takabilirsiniz. değerli eşyalar ve daha fazlası. 4.[Kolay Kurulum] : Açık delik tasarımı, sinyal iletimi ve insanlaşmış kurulum için çok elverişlidir.Etiketini silikon kılıfın içine koy.Kesin bir kesim, markanın orijinal logosunu gösterir. 5.[En iyi Hediyeler] : Sevdiklerinizi Harika Bir Hediye İle Şımartın : Karınızın, kız arkadaşınızın, kocanızın, erkek arkadaşınızın veya çocuk gününüzü birinci sınıf bir silikon Hava yastığı tutucu anahtarlık ile aydınlatın.

Anahtar Özellikler

Benzer ürünler kategorisinde