• Yenilendi
Tekerlek Hizalaması, Kamber ve Tekerleğin Doğru Muayenesi için Manyetik Gösterge Metali

Tekerlek Hizalaması, Kamber ve Tekerleğin Doğru Muayenesi için Manyetik Gösterge Metali

Buyers rating:
₺ 0.00

Malların miktarı

Manyetik gösterge göbeğe veya fren diskine takılır.Okunması kolay ve kullanımı rahat.Standart şartnameyi karşılamak için üretilmiştir, kesinlikle fabrika kalite kontrolünü takip edin.Kamber ve tekerin doğru muayenesi için uygundur.Verileri doğru ve güvenilir bir şekilde ölçmek.Özellik : 1. Kamber ve tekerin doğru muayenesi için uygundur.2. Verileri doğru ve güvenilir bir şekilde ölçmek.3. Manyetik gösterge göbeğe veya fren diskine takılır.4. Okunması kolay ve kullanımı rahat.5. Standart şartnameyi karşılamak için üretilmiştir, kesinlikle fabrika kalite kontrolünü takip edin.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : Kamber Caster Gauge Material : metal Renk : resim gösterildiği gibiuygulama : Kamber ve tekerin doğru muayenesi için uygundur.Ayağı onardıktan veya taktıktan sonra araç kamber ayarlarını geri yüklemek için bu basit göstergeyi kullanın.Paket listesi : 1 x Kamber Caster Ölçer.

Anahtar Özellikler

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Camber Caster Gauge
Material:
Metal
Color:
As picture shown
Application:
Suitable for accurate inspection of camber and caster. Use this simple gauge to restore vehicle camber settings after pillar repair or installation.
Package List:
1 x Camber Caster Gauge :

Benzer ürünler kategorisinde

Mike Ditka 3DO ile Oyun kurucu Saldırısı
  • Yenilendi
Ziyaretçi Değerlendirmesi:

Mike Ditka 3DO ile Oyun kurucu Saldırısı

Mike Ditka ile oyun Kurucu Saldırısı 1995 yılında Digital Pictures tarafından yapıldı.Tam Hareketli Video kullanarak bu oyun bir tür oldu.Aralarından seçim yapabileceğiniz yüzle

₺ 21.40