• Yenilendi
CYLEN mavi ışık Engelleme gözlük Metal çerçeve kadın erkek gözlük-bilgisayar oyunu gözlük Retro kare gözlük çerçevesi (Siyah)

CYLEN mavi ışık Engelleme gözlük Metal çerçeve kadın erkek gözlük-bilgisayar oyunu gözlük Retro kare gözlük çerçevesi (Siyah)

Buyers rating:
₺ 27.98

Malların miktarı

【 MAVİ ışık ENGELLEYİCİ】 Bilgisayarın uzun süre göz kamaşması durumunda göz yorgunluğu belirtilerini en aza indirin.Bu gözlükler, gözü korumak ve doğal uyku düzeni izlenimi vermek için bilgisayarı saatlerce kullanmanız durumunda kullanım için en uygun olanıdır.Orijinal lenslerin değiştirilmesi, reçeteli lensleriniz aracılığıyla herhangi bir mağazada yapılabilir. 【 YÜKSEK KALİTELİ MALZEMELER】 Bu Mavi ışık engelleme gözlükleri kedi gözlerine benzemektedir ve özellikle mavi ışığı engellemek içindir.Uzun ömürlü yay çizgileri, yumuşak silikon burun yastıkları ve artırılmış metal çerçevelerden yapılmıştır.Tüm bu kalite yapıları size mükemmel bir performans sunmak için özel olarak tasarlanmıştır.Yumuşak silikon burun yastıkları esnektir ve çeşitli burun şekillerine sığabilir.Yeni bir moda anlayışı tasarlayın ve burun köprüsünüzdeki ağır yükü en aza indirin. 【 RAHAT KULLANIM】 Bunlar, mavi ışığı engellemek için özel olarak yapılmış şık, hafif ve uzun ömürlü gözlüklerdir.Değiştirilebilir burun Muhafızları ve tapınak var; böylece hem mükemmel geniş ve dar yüzler uygun olabilir.Dijital ekranları kullanarak saatlerce vakit geçirmeniz durumunda veya şehir dışındaki maceralı turunuz sırasında gözlüklerinizi takabilirsiniz. 【 ÜRÜN DİMENSİON 】 Lens Genişliği : 52mm (2.05 inç) Lens Yüksekliği : 47mm (1.85 inç) Tapınak Uzunluğu : 133mm (5.24 inç) Burun Köprüsü : 17mm (0.67 inç). 【 HEDİYE FİKİRLERİ PAKETİ 】 Mikrofiber kese*1, Mavi ışık engelleme gözlükleri*1, mavi ışık test kartı*1, mavi ışık testi elektrikli meşale*1, mikrofiber gözlük temizleme bezi*1, güzel tasarlanmış kutu*1, gözlük seti*1. Ayrıca, aynı zamanda aile ve arkadaşlar için şaşırtıcı ve pratik bir hediye fikri haline getiren zaten paketlenmiş bir hediyedir.CYLEN Hakkında CYLEN, gözlüklerin tasarımı ve üretimi ile ilgilenen bir marka.CYLEN Modaya uygun, genç, renkli, sağlıklı, özellikle karlı kışlar ve parlayan yazlar için yıl boyunca günlük giyim ve şık moda eşliğinde çocuklar için benzersiz bir şekilde tasarlandı. 4.Gözlüklerimiz, Avrupa için tüm güvenlik standartlarını karşıladıkları için üstün kalitededir.5. Not : Lütfen temizlemek için sabunlu su veya nötr deterjan ve hafifçe kurulamak için yumuşak ve temiz bir bez kullanın.

Anahtar Özellikler

Benzer ürünler kategorisinde

Mike Ditka 3DO ile Oyun kurucu Saldırısı
  • Yenilendi
Ziyaretçi Değerlendirmesi:

Mike Ditka 3DO ile Oyun kurucu Saldırısı

Mike Ditka ile oyun Kurucu Saldırısı 1995 yılında Digital Pictures tarafından yapıldı.Tam Hareketli Video kullanarak bu oyun bir tür oldu.Aralarından seçim yapabileceğiniz yüzle

₺ 21.40