• Yenilendi
Ahşap Tığ Iplik Kase, el Yapımı Örgü Kaseler Iplik depolama kasesi Iplik Tutucu Örgü Tığ Dikiş Malzemeleri Depolama (7 İnç)

Ahşap Tığ Iplik Kase, el Yapımı Örgü Kaseler Iplik depolama kasesi Iplik Tutucu Örgü Tığ Dikiş Malzemeleri Depolama (7 İnç)

Buyers rating:
₺ 0.00

Malların miktarı

Yarn İplik tutucu kase, ipi sıkıca kavramanıza yardımcı olur ve karmaşaya girme endişesi duymadan dokumalarınızın düzenli bir şekilde ilerlemesine izin verir. ✔ İplik saklama kabı, eşyalarınızı örmenizi ve ipliğinizi aynı anda kasede tutmanızı sağlayan benzersiz spiral tasarıma sahiptir. ♦ El yapımı ahşap örgü kase sadece örme eşyaları ve dikiş malzemelerini tutmak için değil , aynı zamanda günlük ihtiyaçlar için bir saklama kutusu olarak da kullanılabilir,ayrıca evinizde hassas ve zarif bir dekorasyon. ♦ İplik kase doğal bambu, güve yemez, moistureproof, çevre koruma, seramik yerine daha dayanıklı benimsenmesi. Crochet Tığ işi iplik kasesi, trikolar veya tığ işi trikolar, DIY severler için zarif hediyeler olarak kullanılabilir.Özellikler : ✔ İplik saklama kabı, eşyalarınızı örmenizi ve ipliğinizi aynı anda kasede tutmanızı sağlayan benzersiz spiral tasarımla birlikte gelir. Yarn İplik tutucu kase, ipi sıkıca kavramanıza yardımcı olur ve karmaşaya girme endişesi duymadan dokumalarınızın düzenli bir şekilde ilerlemesine izin verir. ♦ İplik kase doğal bambu, güve yemez, moistureproof, çevre koruma, seramik yerine daha dayanıklı benimsenmesi. Crochet Tığ işi iplik kasesi, trikolar veya tığ işi trikolar, DIY severler için zarif hediyeler olarak kullanılabilir. ✿ El-ahşap kase örgü örme öğeleri tutmak için değil sadece, aynı zamanda günlük ihtiyaçlar için bir saklama kutusu,ev Özelliklerine de narin ve zarif bir dekorasyon olarak : Malzeme : doğal ahşap Renk : resim gösterisi Olarak Çapı : 13 cm/12 kullanılabilir (İsteğe bağlı) Yükseklik 18cm/7.09 : 7.3 cm/2.87 Ağırlık : Yaklaşık yapılmış. 351g, 500g Paket İçeriği : 1 x İplik Kase (İplik dahil değildir).

Anahtar Özellikler

Benzer ürünler kategorisinde