• Yenilendi
QXJTX Katlanır Fan 13-inç Tam Çekirdek Palm Bambu El Ovuşturarak Fan Kemik Pirinç Kağıdı Su Gong Fan Çin Tarzı Oyun Fan (Renk:

QXJTX Katlanır Fan 13-inç Tam Çekirdek Palm Bambu El Ovuşturarak Fan Kemik Pirinç Kağıdı Su Gong Fan Çin Tarzı Oyun Fan (Renk:

Buyers rating:
₺ 103.80

Malların miktarı

Malzeme : altın ipek pirinç köfte, koyu kahverengi, derin ve sığ altın kahverengi şeritlerle karıştırılır, cilalandıktan sonra son derece pürüzsüzdür, doku ince ve esnektir, açık altın kahverengi, güneşte altın iplikler gibi yüzeyde yürüyecektir.Siyah ve altın iplikler dağılmış durumda.Büyük kemikler : büyük kemiklerin zarif sürtünmesini sağlamak için şekli dikkatlice parlatın, genel şekil düzenlidir ve kenarlar ve köşeler pürüzsüzdür; tüm çekirdek palmiye bambu küçük kemikler, hatta kalınlık, el cilalı, pürüzsüz hissediyorum.Deşarj : Deşarjın üst tarafı aynı kesme yüzeyine sahiptir ve sıkma kuvveti sıkıdır.Deşarjın sıkıştırma kuvveti sadece fan kemiğinin düzgün açılıp kapanmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda fan kemiğinin bir bütün olarak keskin ve keskin görünmesini sağlar.Boyutu : Kapalı boyutu 32 CM olduğunu.Manuel ölçümde hafif bir hata var.Sıcak çiviler : malzeme olarak boynuzları kullanarak, el - sıcak çiviler, bütün yuvarlak ve dolu, boynuzlar iyi tokluğa sahiptir, fan kemiklerine zarar vermez ve katlama fanının genel derecesini iyileştirir.Ürün adı : katlanır fanürün malzemesi : zongzhuürün rengi : beyaz, siyahürün özellikleri : fan kolu 32 cmstage, tiyatro gösterileri, dans hareketleri, düğünler, kiliseler, partiler, süslemeler, rol oynama, karnavallar, yıldönümleri, vb. : uygulama kapsamıprompt : 1. Satın almadan önce, lütfen ürünün boyutunu ve rengini dikkatlice kontrol edin.2. Ürün fotoğraflarında gösterilen ürünler hariç, başka hiçbir ürün dahil değildir.3. Farklı monitörler nedeniyle hafif renk farkı olabileceğini lütfen unutmayın, lütfen anlayın.4. Yukarıdaki veriler sadece referans içindir, boyut manuel olarak ölçülür, her değişken farklı olabilir, lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkür ederim.

Anahtar Özellikler

Benzer ürünler kategorisinde