• Yenilendi
PEIYUI Band Apple Ürünü için 38mm, Kadın Takı Kayış Yedek Bilezik Band Apple İzle Serisi ile Uyumlu 3/2/1( Gül altın, 38mm Kayış)

PEIYUI Band Apple Ürünü için 38mm, Kadın Takı Kayış Yedek Bilezik Band Apple İzle Serisi ile Uyumlu 3/2/1( Gül altın, 38mm Kayış)

Buyers rating:
₺ 57.98

Malların miktarı

UZMAN TEKNİK YARDIM : Kurulum, bağlantı sorunları, sorun giderme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için 7/24 kullanılabilen gerçek uzmanlar. . 【Şık Apple Watch Görünümünüzü Yükseltin】 Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış, cilalı ve mat olan i Watch Yüz Bandının tamamına yerleştirilmiş kıvılcım rhinestones.Cildin tahriş olmasını önleyebilir ve size rahat bir kullanım deneyimi getirebilir.Özgürlüğü, rahatlığı ve romantik stili bir özellik olarak takip edin, Zamansız Apple tasarım kayışının keyfini çıkarmanızı sağlayın!. 【Compatible Watch】 Luxurious yedek band Apple ürünü için tüm 38mm Serisi 3/Serisi 2/Serisi 1 / Nike+, fit bilek boyutu 4.27-7.5 inç.tüm şık kadınlar için. 【Kolay Kurulum】 Bandın uzunluğunu ayarlamak için bir yeniden boyutlandırma aracıyla birlikte gelir; Bileğinize mükemmel şekilde uyacak şekilde ekstra bağlantıları kolayca çıkarabilirsiniz.Apple i Watch için spor bandı, her iki ucunda da apple i Watch arayüzüne tam ve güvenli bir şekilde kilitlenen saat pabuçları ile birlikte gelir. 【Personality 1x Hediye kutusu; 1x İngilizce kullanım kılavuzu】 1 x İzle makineyi aşağı çekmek; Sorunsuz üç ay satın aldıktan sonra, herhangi bir kalite sorunu, ilk anda bizimle irtibata geçiniz.Bir Değiştirme veya para iadesi alacaksınız.Apple Watch 38mm için kayış; 3/2/1 Serisi için iwatch Kayış. Işıltılı rhinestones ile set, bileğinizin etrafında yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzeme, rahat hissetmenizi sağlar.Egzersiz yaparken de giyebilirsiniz.Parti, Ofis, Spor Salonu veya benzeri gibi her türlü vesileyle giymek için uygundur.En göz alıcı kişi sen olabilirsin.Hediye olarak seçilebilir.Kız arkadaşına ya da karına gönder, onu seveceğine söz veriyoruz.Bandın uzunluğunu ayarlamak için bir yeniden boyutlandırma aracıyla birlikte gelir; Bileğinize mükemmel şekilde uyacak şekilde ekstra bağlantıları kolayca çıkarabilirsiniz.Apple i Watch için spor bandı, her iki ucunda da apple i Watch arayüzüne tam ve güvenli bir şekilde kilitlenen saat pabuçları ile birlikte gelir. 1 x apple saat bandı. 1 x Kullanım Kılavuzu.PEIYUI Şık Desen Bantları Apple Watch'unuz için Tasarlanmıştır, Uyumlu Modeller : Seri 3, Seri 2, Seri 1. Işıltılı rhinestones ile set, bileğinizin etrafında yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzeme, rahat hissetmenizi sağlar.Egzersiz yaparken de giyebilirsiniz.Parti, Ofis, Spor Salonu veya benzeri gibi her türlü vesileyle giymek için uygundur.En göz alıcı kişi sen olabilirsin.Hediye olarak seçilebilir.Kız arkadaşına ya da karına gönder, onu seveceğine söz veriyoruz.

Anahtar Özellikler

Benzer ürünler kategorisinde