• Yenilendi
E26 LED Dekoratif Ampul Çam Kozalakları Şekilli LED Küre Peri Ampul 2 W Temizle Kabuk Flaş Yıldızlı Dekoratif Ampul Ev Aydınlatma

E26 LED Dekoratif Ampul Çam Kozalakları Şekilli LED Küre Peri Ampul 2 W Temizle Kabuk Flaş Yıldızlı Dekoratif Ampul Ev Aydınlatma

Buyers rating:
₺ 41.96

Malların miktarı

Design Benzersiz Tasarım.E26 peri led ampulümüz, camda ince detaylı oluklara sahip yüksek kaliteli cam ve metal malzemeden yapılmıştır ve evinize ekstra özel benzersiz sıcak kesim sağlayan ampuller şeklindedir. Cep Paradan Tasarruf Sistemi.20 W halojen ampulü yalnızca 2 W ile değiştirmek için bu peri ampulünü kullanmak, aylık elektrik faturanızda %90'ın üzerinde maliyet tasarrufu sağlar ve kurşun veya cıva içermez, UV veya IR radyasyonu yoktur, çevre dostu, kullanımı güvenlidir. White Sıcak Beyaz Ampul.E26 led ampulümüz 2200 K sıcak beyaz verir, sizin ve aileniz için masal ve rahat bir atmosfer yaratır, Peri ampullerini ana ışık desteğiniz olarak kullanmanız önerilmez, sahip olduğunuz en iyi dekoratif aydınlatmalar olabilir. İnstall Kurulumu kolaydır.Standart E26 tabanı ile, boyut : 75*120mm/ 2.95*4.72 inç(genişlik*yükseklik), E26 taban aydınlatma armatürleri için uygundur, sadece vidalamanız gerekir, daha fazla alete gerek yoktur, lütfen satın almadan önce boyutu kontrol edin. Navigasyon sistemi geniş bir Uygulama ve Servis.Soyunma odası, makyaj makyaj aydınlatması, oturma odası, yatak odası, Noel, otel salonu, parti, kafe vb.Gibi ev ve ticari dekoratif aydınlatma için mükemmeldir.Bu öğenin herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz 24 saat içinde sizin için hizmet için mutlu olacak.Bes You Sel E26 peri ampulü, siz ve aileniz için ev ve ticari dekorasyona uygun bir peri masası atmosferi yaratarak sıcak beyaz verir.E26 çam kozalakları peri 2 adet E26 ampul Özellikler led Paket : 1*genişlik*yükseklik) : W Ampul şekli : Çam kozalakları LED şekil şekilli : Peri ışık Rengi : Açık Renk sıcaklığı : 2200 K sıcak beyaz CRI : >80ra Boyutu : 75*120mm 2.95/*4.72 inç ampul Malzeme : Cam Taban türü : E26 temel Güç şeklinde led özellikler : Ürün Adı : . İyi ısı dağılımı ve yüksek ışık geçirgenliği, 360 açılı ışın derecesi olan yüksek kaliteli şeffaf camdan yapılmıştır. 2. Bu modaya uygun cam ampuller, çam kozalakları küre tasarımı ile özenle hazırlanmıştır.Güzel filament, eski zamanlardan kalma bir görünüm yaratır. 3. Sahip olduğunuz en iyi dekoratif aydınlatmalar olabilirken,çok daha rahatlatıcı bir vibe için, daha düşük ve sönük parıltılar sunmak üzere tasarlanmıştır. 4. Standart E26 tabanı ile, E26 aydınlatma armatürleri için uygun, boyut : 75*120 mm/ 2.95*4.72 inç(genişlik*yükseklik), lütfen satın almadan önce boyutu kontrol edin. 5. Giyinme odası, banyo, barlar, kafeler, oteller salonu, yatak odası, Noel, parti vb.Için uygundur. 6. Bu öğenin herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz 24 saat içinde sizin için hizmet için mutlu olacak.Sıcak ipucu : Lütfen yüklemeden önce gücü kapatın.

Anahtar Özellikler

Item name:
E26 pine cones shaped fairy led light bulb
Material:
Glass
Base type:
E26 base
Power:
2W
Bulb shape:
Pine cones shaped
LED shape:
Fairy light
Color:
Clear
Color temperature:
2200K warm white
CRI:
>80ra
Size:
75*120mm/2.95*4.72inch*width*height)
Package:
2pcs E26 led light bulb
Features:
1. Made of high quality clear glass, which has good heat dissipation and high light transmittance, 360 angle beam degree. :
2. These trendy glass light bulbs are carefully crafted with a pine cones globe design. The beautiful filament creates a vintage old-time look. :
3. They could be the best decorative lightings you have,while for a much more relaxing vibe, they are designed to offer lower and dimme glows. :
4. With standard E26 base, fits for E26 lighting fixtures, size:
75*120 mm/ 2.95*4.72 inch(width*height), please check the size before purchase.
5. Fit for dressing room, bathroom, bars, cafes, hotels hall, bedroom, Christmas, party and so on. :
6. If you have any problems of this item, please feel free to contact with us, we will happy to service for you within 24 hours. :
Warm tip:
Please turn off the power before install it. :

Benzer ürünler kategorisinde

ZVC406-4 Bölge Vana Kontrolü, 6 Bölge
  • Yenilendi
Ziyaretçi Değerlendirmesi:

ZVC406-4 Bölge Vana Kontrolü, 6 Bölge

öncelikli 6 bölge kontrolü.Harici Gösterge ışıkları.Değiştirilebilir Öncelik.Basitleştirilmiş Kablolama.Ürün Açıklaması Taco Comfort Solutions, hem konut hem de ticari uygu

₺ 0.00