• Yenilendi
Büyük Kapasiteli Paslanmaz Çelik Yalıtımlı Su Şişesi Açık Spor Termos Sızdırmaz su sürahisi Seyahat saplı şişe (Gümüş, 1500 ML)

Büyük Kapasiteli Paslanmaz Çelik Yalıtımlı Su Şişesi Açık Spor Termos Sızdırmaz su sürahisi Seyahat saplı şişe (Gümüş, 1500 ML)

Buyers rating:
₺ 96.80

Malların miktarı

【Premium Paslanmaz Çelik】 %100 BPA içermeyen ve toksik olmayan gıda sınıfı 18/8 paslanmaz çelikten imal edilen bu su sürahisi oksidasyona ve paslanmaya karşı tamamen dayanıklıdır, asla daha dayanıklı ve kalıcı bir metal tadı bırakmaz. 【Sıcak veya Soğuk Tutun】 Su sürahisi, sıvıları sıcak veya soğuk içecekleri 24 saate kadar serin tutan yalıtımla yapılır.Geniş ağızlı tasarımın temizlenmesi ve buz küpleriyle doldurulması kolaydır.Sap tasarımı, kavradığınızda size iyi bir el hissi veren insan mekaniğini kullanır.Yüksek kaliteli naylon kayış, yeterince dayanıklı ve taşımak için. 【Büyük Kapasite】 Vakumlu şişemiz birden fazla boyutta gelir, böylece bir kez suyla doldurabilir ve ihtiyacınız ne kadar uzun süre ayarlanabilirsiniz. 【İki Fincan Tasarımı】BPA İçermeyen bardaklar(bir plastik bardak, bir paslanmaz çelik bardak) doğrudan içmek için kullanılabilir, bu da ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabilir better.Do bardakları unutmaktan korkma. 【Çok fonksiyonlu ve Taşınabilir】 Spor salonunda, antrenmanda, antrenman öncesi/sonrası, vücut geliştirme, egzersiz, yürüyüş, yoga, kamp, koşu, bisiklet sürmenin yanı sıra evde ve ofiste gün boyu sulu kalmanızı sağlamak için tutması kolay bir tutamakla yeterince büyük.Bu su şişesi, spor meraklılarının herhangi bir iç ve dış mekan aktivitesine uyması için idealdir.INSANLAŞMIŞ ve ERGONOMİK tasarımlar : Tamamen sızdırmaz : 100 % kaçak önleme.Ergonomik sap : Taşıması kolay.Büyük kapasite : Sık sık doldurmaya gerek yok.Geniş ağız : Buz küplerine ve meyvelere kolayca sığar ve ayrıca temizlenmesi kolaydır.

Anahtar Özellikler

Benzer ürünler kategorisinde

Patricia-32oz Yalıtımlı Su Şişesi-Kalaylı
  • Yenilendi
Ziyaretçi Değerlendirmesi:

Patricia-32oz Yalıtımlı Su Şişesi-Kalaylı

Bu yeniden kullanılabilir yalıtımlı su şişesi ile hidratlı kalın ve plastik şişelerin yarattığı çevresel etkiyi sınırlayın.Paslanmaz çelik ile dokulu terücretsiz toz boya.

₺ 0.00