• Yenilendi
Galaxy A52 5G Cüzdan Kılıf ile uyumlu,hakiki Deri Cüzdan Kılıf ile 2 Kart Tutucu ve Manyetik Kapatma Flip Fold (A52 5G Kahverengi)

Galaxy A52 5G Cüzdan Kılıf ile uyumlu,hakiki Deri Cüzdan Kılıf ile 2 Kart Tutucu ve Manyetik Kapatma Flip Fold (A52 5G Kahverengi)

Buyers rating:
₺ 0.00

Malların miktarı

[Cüzdan Tasarım] : SADECE Samsung Galaxy A52 5 G ile Uyumlu. cüzdan Çanta Ayrılabilir Manyetik Şok emme Arka Kapak.Her yaştan Erkekler, Kadınlar ve gençler için uygundur. [Cüzdan A52 5 G Kartları ve Nakit Stoage] : Kart kimliğiniz için 2 kart yuvası içerir ve ayrıca nakit paraya sahiptir pocket.In bu Klasik Kapak, kimliğinizi, Kredi Kartlarınızı, Banka Kartlarınızı ve Nakit Paranızı her zaman yanınızda taşımanıza olanak tanır. [Premium PU Deri] Premium PU deriden yapılmış Samsung Galaxy A52 5 G koruyucu kılıf ile uyumlu, sadece telefonunuzun şık ve birinci sınıf görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda tüm vücut kılıfı düşmelere, çizilmelere ve telefonunuzdaki diğer hasarlara karşı korur. [Koruyucu] A52 5 G Damla Dayanıklı Koruma : Birinci Sınıf Seçilmiş Vegan Deri ve Kaliteli PC'den üretilen bu cüzdan kılıfı, çarpmayı emmeyi ve Kazara Düşmelerden kaynaklanan hasara karşı koymayı başardı. [Dahili kickstand] Birden fazla yatay konuma sahip dahili kickstand, TV izlemek, web'de gezinmek ve internette gezinmek için çok uygundur. Internet.It ince ve taşıması kolaydır ve rengin görünümü çok güzeldir, böylece en sevdiğiniz rengi rastgele seçebilirsiniz.Hakiki Deri Cüzdan Kılıf ile Görüntüleme Standı & 2 Kart Tutucu ve Manyetik Kapatma Flip Fold Samsung Galaxy A52 5 G ile uyumlu★★ Profesyonel Tasarım : Erkekler için Uygundur, Kadınlar, ve her yaştan Gençler.Kompakt, Yürüyüş, Avcılık, Dünya Çapında Seyahat Cüzdanı kılıfı için işlevlerle dolu ve şık tasarım.★ ★ Gerçek Cüzdan Kılıf : Bu cüzdan folio 2 Kart Yuvaları kadar saklayabilirsiniz, Katlanmış Faturaları, Döviz Nakit ve Paraları.Akıllı tasarım, tüm kartlarınıza rahatça erişmek için iç tutucuyu kolayca çevirmenizi sağlar.★ ★ Bağımsız Cep Boyutu İnce Arka Kapak : İç PC Kabuk Fit Samsung Galaxy A52 5 G ile Uyumlu.aramaları Cevaplamak ve Kolaylıkla Özel Anları Yakalamak İçin mükemmel.Tasarım, İşlevsel bir Cüzdan Kılıfı ve Profesyonelce Serin, Sert bir Kapak içerir.

Anahtar Özellikler

Benzer ürünler kategorisinde