• Yenilendi
Çöp tenekesi, Çöp tenekesi Pedallı Çöp tenekesi Yuvarlak Çöp Tenekesi Yatak Odası Oturma Odası Banyo Çöp Tenekesi Kapaklı Mutfak

Çöp tenekesi, Çöp tenekesi Pedallı Çöp tenekesi Yuvarlak Çöp Tenekesi Yatak Odası Oturma Odası Banyo Çöp Tenekesi Kapaklı Mutfak

Buyers rating:
₺ 0.00

Malların miktarı

* ÇOK FONKSİYONLU çöp tenekesi-Çöp tenekemiz hemen hemen her ortam için idealdir.Mutfakta, yatak odasında, banyoda, ofiste veya hatta çalışma odanızda olsanız da, bu çöp kutusu etkili ve çekici bir ektir.En iyi Malzeme,non-polluting.An aşınmaya dayanıklı ve temizlenmesi kolay ev veya işyeri için ideal çöp çözümü.Zarif renk, güzel ve temiz.Sızdırmazlık kapağı tasarımı, kokuların yayılmasını etkili bir şekilde önler.Kalın gövde, güçlü ve dayanıklı.Taşınabilir : taşınması kolaydır; Çöpleri ve geri dönüştürülebilir maddeleri daha büyük kutulara veya kaplara dökün; Bu hafif, ince, çok amaçlı çöpün evinizde başka birçok kullanımı vardır.Yüksek kaliteli yapı : dayanıklı kırılmaya dayanıklı plastik ve entegre sap; Kolay temizlenir : nemli bir bezle silerek temizleyin.Çöp kutusu daha küçük Alanlar için mükemmeldir ve banyo dolaplarına, kullanılmayan köşelere veya tuvaletin yanına yerleştirilebilir.Evinizin her odasında bir tane isteyeceksiniz!Bu dayanıklı malzeme kolayca temizler Bu çöp tenekesi Kapalı,Açık,otel,bahçe,restoran için uygunözelliği : Adı : çöp tenekesi Miktar : 1malzeme : plastikboyutu : 32x33 cmpaket İçeriği : 1x çöp tenekesi Not : 1.Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.müşterilerimize kolay ve hızlı bir hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.Eğer ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin ve yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Lütfen diğer ürünlerimizi de kontrol etmeyi düşünün!Teşekkürler!.

Anahtar Özellikler

Name:
Trash can
Quantity:
1
Material:
plastic
Size:
32 x 33 cm
Package Contents:
1x trash can :
1.Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2.Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
we try our best to offer a easy and fast service to our customers. If you have any questions or concerns about our products, please feel free to contact us at any time and we will do our best to help. Please consider checking-out our other products as well! Thank you! :

Benzer ürünler kategorisinde